Overnachten
bij B&B
Forest Inn
Bosrijke omgeving
Forest Inn
Forest Inn
B&B boshuisje

Overnachten bij B&B Forest Inn

Sfeervolle B&B in bosrijke omgeving
Forest Inn is een vakantiehuisje waar je op basis van Bed&Breakfast kunt verblijven. Het boshuisje, geschikt voor 4 personen (2 extra personen op aanvraag) ligt naast het huis van de eigenaren en is gezellig en luxueus ingericht. Er is een grote outdoor tent met lounge-zit waar je heerlijk kunt vertoeven bij een vuurtje. Op aanvraag kunnen de jacuzzi en de sauna verwarmd worden. Heerlijk na een mooie bosrit, wandeling of fietstour. Ook je paard/pony zijn van harte welkom. 

Het boshuisje beschikt over 2 stallen met paddock. De accommodatie grenst direct aan het bos met diverse uitrijmogelijkheden. Nationaal park de Hoge Veluwe is een waar paradijs voor ruiters en menners. De B&B is gesitueerd tussen Riant Equistrian Centre met de Gastrobar Riant in Beekbergen en Van der Valk Hotel de Cantharel in Apeldoorn. Heerlijk stops voor een uitgebreide lunch of diner. Extra stallen of weidegang gewenst? Informeer naar de mogelijkheden. De locatie is ook geschikt voor trektochten. 

Wakker worden in ons Boshuisje
Wakker worden onder de boomtoppen en met het geluid van fluitende vogels. Een beter begin van de dag kan niet, toch? Vanuit je bed zie je nieuwsgierige eekhoorns springen van boom naar boom. Het fantastische a la carte ontbijt maakt het helemaal af. Geniet daarnaast van Jeu des Boulesbaan.

Vergaderlocatie
Een inspirerende ontmoeting vraagt om een inspirerende omgeving. 

Ben jij op zoek naar een kleinschalige (vergader)ruimte voor maximaal 12 personen? Dat kan op onze centraal in Nederland gelegen locatie. Middenin de natuur en toch dichtbij de A1. Je kunt bij ons terecht voor een heisessie, (directie) meeting, inspirerende zakelijke bijeenkomst, workshop, proeverij of (paarden) coaching. Forest Inn meet & sleep ligt op ca 15 minuten van het centrum van Apeldoorn.

Reserveringen van vrijdag t/m zondag kunnen via ons reserveringssysteem op de website. Andere dagen en/of voor langere periode, neem contact met ons op, dan bekijken wij de mogelijkheden.

Nieuwsgierig: kijk op onze website www.forestinn.nl of bel ons 055-312 72 95

Contact

Gastrobar Riant
Bruggelerweg 4
7361 CX Beekbergen

T. 055 506 1230
E. info@gastrobarriant.nl

Volg ons ook op:

 

Contact

Gastrobar Riant
Bruggelerweg 4
7361 CX Beekbergen

T. 055 506 1230
E. info@gastrobarriant.nl

Volg ons ook op: